Museorakennusten ja museon ympäristön kunnostus

Museorakennusten kunnostus alkaa Makasiinin korjaustarpeiden kartoituksella, jonka aloittaa arkkitehti Juha Rajahalme lähiaikoina. Tarkoitus on jatkaa Makasiinin kunnostusta em. kartoituksen pohjalta vuosina 2021 ja 2022 ja hakea niihin Museoviraston hankeavustusta.

Museon tontilla alkaa lähiaikoina myös puiden kaato ja sen jälkeen tontin siistimis- ja raivaustyöt.

Kotiseutupolku

Kotiseutupolun opastekylttien tekeminen on viivästynyt kevään Corona-rajoitusten vuoksi, mutta hanketta jatketaan mahdollisuuksien mukaan pikaisesti. Opastetaulut ovat työn alla.

Kiitos museovieraille ja satamakahvilassa viihtyneille!

Kiitos kaikille museovieraille ja satamakahvila Murussa kahvilaviikollamme vierailleille!

In Memoriam

Pitkäaikainen johtokuntamme Tauno Laitinen menehtyi äkillisesti 12.7.2020 ja hänet siunattiin haudan lepoon Muuruveden kirkossa 31.7.2020. Monen yhdistyksen toiminnassa mukana ollut Tauno vastasi myös Kotiseutuyhdistyksen taloushallinnosta. Jäämme kiitollisuudella kaipaamaan Taunoa ja hänen yhdistyksellemme antamaansa suurta työpanosta.