Kesätyö

Kiitos kesätyöpaikan hakijoille! Olemme valinneet kolme kesätyöntekijää hakijoiden joukosta. Valituiksi tulivat Roni Pennanen Riistavedeltä, Helmi Laitinen Muuruvedeltä ja Sara Kokkarinen Tuusniemeltä. Tervetuloa kesätöihin!

Aiemmin aiheesta kirjoitettua:

Kevät on tullut ja kesän suunnitelmat ovat ajankohtaisia. Riippumatta mahdollisista rajoituksista palkkaamme kaksi kesätyöntekijää avuksi museolle. Työtehtävä on asiakaspalvelu ja näyttelytilojen järjestely ja puhtaanapito yhdessä yhdistyksen toimihenkilöiden kanssa.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja reipas. Eduksi katsotaan kiinnostus paikallishistoriaan. Työn kesto on kymmenen 6h-työpäivää erikseen sovittavina päivinä 27.6. – 31.7.2021. Kahden viikon palkka on 450 Euroa. Mikäli saamme kahvilan pitovuoron Satamakahvila Murussa, työ on 7 työpäivän ajan kahvilatyössä avustamista. Toinen kesätyöntekijä palkataan Pohjois-Savon OP:n tuella ja toinen Kuopion kaupungin kesätyösetelillä.

OP:n tukemaan kesätyöhön hakuohjeet tästä: http://www.op.fi/pohjois-savo/kesaduuni

Kesätyö

Toisen kesätyöntekijän palkkaamme Kuopion kaupungin kesätyösetelillä ja siihen voit hakea alla olevan hakulinkin kautta. Kuopion kaupunki jakaa kesätyösetelin kaikille 9-luokkalaisille tai voit hakea kesätyöseteliä kaupungilta, jos olet 2002-2006 syntynyt.

Ilmoita lomakkeessa yhteystietosi sekä miksi juuri sinä olisit paras kesätyöntekijä meille.