Palautetta yhdistykselle

Alla olevalla lomakkeella voit kertoa palautteesi Kotiseutuyhdistykselle.

Mitä kotiseutu sinulle merkitsee, mitä tietoja ja taitoja haluaisit tallentaa ja siirtää seuraaville sukupolville?
Kerro meille vanhoista perinneruuista, mitä ennen vanhaan syötiin? Milloin teidän kylälle tuli tie, entä sähköt?
Kuulisimme mielellämme tarinoitanne. Missä kävitte marjassa, miten karjanhoito oli järjestetty, tilasitteko meijeristä juustoa ja kermaa, kävikö tarkkailukarjakko teillä? Entä kinkerit ja rippikoulut?
Millaisia koulumuistoja sinulla on, miten koulumatkat sujuivat?
Myös kalastus- ja marjareissut sekä talviset hiihtoretket kiinnostavat meitä ja haluaisimme jakaa tarinasi muillekin, jos annat meille siihen luvan.

Kerro myös toiveesi siitä, mitä näille sivuille olisi hyvä laittaa.
Tärkeää on myös tietää, jos joku ei täällä teknisesti toimi tai ei näy.

Jos lähetät lomakkeen ja laitat siihen yhteydenottopyynnön, olemme sinuun yhteydessä.

Artikkeleihin ja sivuille sopivat kuva ovat myös tervetulleita

Kuvasta pitäisi olla tiedossa paikka, kuvausaika ja kuvaajan nimi sekä lupa kuvan julkaisemiseen täällä.
Jos mahdollista, kuva olisi hyvä olla vaakakuva ja vähintään 1024 pikseliä leveä. Isompia kuvia ei tarvitse pienentää tuohon kokoon ennen lähettämistä.
Kuvat voivat olla myös pienempiä ja pystykuvia, mutta silloin niiden asemointi sivulle on hankalampaa, mutta onnistuu sekin. Pienempiä kuvia ei useimmiten kannata suurentaa tuohon optimikokoon, koska silloin niiden laatu kärsii.
Lähetä kuvat osoitteeseen:
kotiseutuyhdistys.muuruvesi(at)gmail.com