Kesätyö Museolla ja Satamakahvilassa

Op kesäduuni

Kiitos paljon kaikille kesätyöpaikkaa hakeneille! Olemme valinneet neljä innokasta nuorta auttamaan museon ja satamakahvilan asiakaspalvelussa ja muissa niihin liittyvissä tehtävissä. Työt sijoittuvat kesään eli koulujen loma-aikaan.


Hakemamme henkilö on 15-17 vuotias nuori, joka on reipas ja oma-aloitteinen erilaisiin työtehtäviin innolla tarttuva. Kiinnostus paikallishistoriaan katsotaan hakijalle eduksi. Työn kesto on 10 päivää erikseen sovittavina päivinä tai ajanjaksona 1.6. – 31.8.2022 ja työpäivän pituus 6 tuntia. Palkka on koko työajalta 450 Euroa + lomakorvaus 40,50 Euroa.

Yhden nuoren palkkaamme OP Pohjois-Savon tuella, kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa. Muutaman nuoren palkkaamme Kuopion kaupungin kesätyösetelin tuella. Kuopion kaupunki jakaa kesätyösetelin kaikille 9-luokkalaisille, joten jos monipuolinen kesätyö kiinnostaa, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Muutama nuori onkin jo halukkuutensa kesätyöhön ilmoittanut, mutta lopulliset valinnat teemme huhtikuun loppuun mennessä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.4.2022 alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia suoraan osoitteella kotiseutuyhdistys.muuruvesi(at)gmail.com.