Vuosikokous 12.5.2021 klo 18.00 Kylätalolla

Tervetuloa Muuruveden Kotiseutuyhdistyksen vuosikokoukseen Kylätalolla keskiviikkona 12.5.2021 klo 18.00!

Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.

Tule keskustelemaan kanssamme Kotiseutuyhdistyksen hankkeista ja kertomaan meille ajatuksiasi ja toiveitasi Kotiseutuyhdistyksen toiminnasta.

Makasiinin hirsikorjaus

Monien asiantuntijavierailujen, lausuntojen ja suunnitelmien jälkeen pääsemme vihdoin aloittamaan Kotiseutumuseon Makasiinirakennuksen hirsien kengitystyön valmistelun maanantaina 10.5.2021. Hirsikorjaus tehdään arkkitehti Juha Rajahalmeen työsuunnitelman mukaan. Projekti alkoi syksyllä 2019 korjaussuunnittelulla ja olemme saaneet Museovirastolta hankeavustusta sekä korjaussuunnittelua että itse korjausta varten. Lisäksi hankkeen valmisteluun ovat osallistuneet talkoohengessä lukuisat lähiseudun maanviljelijät tekemällä konetyötä ja lahjoittamalla hirret. Suurkiitos kaikille hankkeessa mukana oleville avusta jo nyt!

Talkoot

Kiitos paljon kaikille ahkerille talkoolaisille! Näin saatiin hirsikorjaus alkuun kun tyhjennettiin makasiinin viljasiilot museoesineista ja siirrettiin ne konehalliin.

Aiheesta aiemmin kirjoitettua:

Makasiinin hirsikorjausta varten järjestämme talkoot perjantaina 7.5. ja lauantaina 8.5.2021 klo 09 – 15. Talkoissa tyhjennetään makasiinin kaksi viljasiiloa museoesineistä, jotta hirsikorjausta päästään tekemään. Museoesineet siirretään asianmukaisesti ja väliaikaisesti Konehalli-rakennukseen. Samalla inventoidaan viljasiiloissa olevat museoesineet.

Talkoolaisille on järjestetty ruokailu Torinkulman yläkerrassa klo 11.30 – 12.30. Ruokailu organisoidaan korona-turvallisesti.

Talkoolaisille on varattu maskit ja rukkaset Kotiseutuyhdistyksen puolesta.