Vuoden kotiseututeko 2022 sähköisellä alustalla

Kotiseututeko digitaalisella alustalla tunnustuksen jako 18.3.2023, kuvassa vasemmalta Pohjois-Savon Kotiseutuyhdistysten Liiton varapuheenjohtaja Iiris Sorri ja puheenjohtaja Helena Liukkunen, Muuruveden Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Anna Koivukoski, varapuheenjohtaja Jaakko Korhonen ja hallituksen jäsen Jussi Kokkarinen. Kuva Niilo Hartikainen.

Pohjois-Savon Kotiseutuyhdistysten Liitto ry on myöntänyt meille, Muuruveden Kotiseutuyhdistys ry:lle vuoden 2022 kotiseututekotunnustuksen sähköisellä alustalla.

Perusteluissa kerrotaan: “Muuruveden Kotiseutuyhdistys ry on avoimin mielin uudistanut toimintaansa ja jakaa sekä perinteisiä että uusia aineistojaan myös digitaalisesti kiinnostuneiden käyttöön. Lisäksi he ottautuvat uusiin digitaalisiinkin mahdollisuuksiin riemurinnoin.” Tunnustus jaettiin Juankoskella Pohjois-Savon Kotiseutuyhdistysten Liiton vuosikokouksessa 18.3.2023.

Otamme tunnustuksen nöyrin mielin kiitollisuudella vastaan! Tästä on hyvä jatkaa ja nostaa rimaa korkeammalle vaikkapa virtuaalisen Kotiseutupolun kehittämisessä. Erityiskiitoksen ansaitsee uuttera webmasterimme Aarne Hagman, joka tuottaa myös sisältöä sivuillemme runsain määrin. Kiitos kaikille, jotka ovat luovuttaneet aikalaistarinoita tallennettaviksi tuleville sukupolville, kiitos kaitafilmien ja videoiden editoijille ja digitoijille!

Jos haluat historiikkisi tallennettavaksi niin, että se säilyy tulevillekin sukupolville, ota yhteyttä palautesivun kautta. Olemme kiitollisia kaikenlaisesta vanhan Muuruveden kunnan historiaan liittyvistä kuvista, tarinoista, filmeistä ja videoista!